Escuela viva y activa

Escuela viva y activa

@lesctoescrituraautónoma

Esta actividad era una propuesta de la anterior tutora que tenían mis alumn@s. Ampliamos la idea, con empezar a escribir en las pizarras.

Se puede ampliar también a los nombres de la familia por ejemplo.

Siempre partiendo de su entorno para crearles motivación por la lectoescritura.

A disfrutar!

Juegos de mesa

#creatividad#juegosdemesa#diversión#claustrodeig Hola familias, Aquí os dejo una idea para pasar un ratito en familia divertido y desarrollando capacidades de lógica y pensamiento. Es momento para dedicar tiempo a estas habilidades que tanto nos hacen falta para poder afrontar situaciones nuevas como la que estamos viviendo. Podéis crear un tablero igual. Mucho ánimo. Sofia.
Leer más

Matemátiques manipulatives

#educacióinfantil# Aprenem numeració, grafia, quantitat, figures geometriques, ens iniciem amb la lectoescriptura amb el material montessori.
Leer más

Vida práctica

@montessori @vidapràctica ©@soropon Cada dimarts i dijous ens preparem nosaltres l'esmorzar. Aprenem entre altres a: - Tallar-nos el pa - Parar taula - Rentar els plats i gots en molta cura Tot una experiència viscuda gràcies a la proposta iniciada amb les companyes i company del cicle d'infantil del nivell de 3 anys.
Leer más
@lesctoescrituraautónoma ©@soropon

(imatges de l'hivern obtingudes de pinterest)

Aquesta és la proposta d'avaluació per vore si han adquirit el vocabulari de l'hivern. La vam treballar abans amb molts jocs i per últim, ho plasmem en paper, sempre amb lliure elecció, elegint-la el 90% de l'alumnat. Ara cal vore el motiu del 10% que falta: falta d'interès, por a enganyar-se, inmahuresa... El nostre paper és acompanyar-los en el procés. Ajudar - los a fixar-se en les lletres de cada paraula, si ens ho demanem. Si s'enganyen i no ho veuen, cal dir-los que ho tornen a revisar i ensenyar-li les targetes d'autocorreció. Mai dir-los que ho han fet mal i vore l'error com algo negatiu. Simplement ens hen equivocat i cal fixar-se un poc més.

1r. Retallem les paraules.

2n. Busquem la paraula i la posem al seu lloc.

3r. Comprovem que està correcte. Si ens hem enganyat, ens hem de fixar bé en les lletres de cada paraula i on están col·locades.

4t. Apeguem i escrivim cada lletra en el seu lloc corresponent.

Festa de l’amanida

©Soropon @hortescolar @colorsmontessori @menjarsà Un altra idea per fer a casa estos dies, és el que vam fer a l'escola en la festa de l'amanida. Amb el que plantarem a l'hortet van vindre els alumnes més majors i ems vam ajudar a collir les verdures, netejar-les... I així aprenem entre altres, els colors i les…
Leer más

Rutina diària

@soropon En nuestro día a día, tenemos unas rutinas, que nos ayudan a sentirnos seguros y tranquilos. Primero, hacemos el ritual de los buenos dias, para marcar el comienzo de la clase. Nos saludamos con la canción de los buenos días. Canción Bondia Después leemos los nombres de la clase y vemos si alguien se…
Leer más

Translate »