L’hivern

Hola families, Per tal de que l'alumnat que està a casa, puga seguir les explicacions i apendre el vocabulari que treballem a classe, ací teniu uns xicotets videos. Estem treballant l'hivern i les seues característiques, apendre vocabulari característic d'aquesta época i a més a més la pronunciació correcta d'aquest. *Clikeu en aquest enllaç podeu vore…
Leer más

Gran i xicotet

#matemáticasmanipulativas#aprenderjugando#lectoescritura#educacióninfantil Seguim amb el projecte de les bellotes, hui estavem comparant gran i xicotet. Ha segut molt fàcil per a alguns! 38.9251732-0.1230154
Leer más

Escuela viva y activa

Escuela viva y activa

@lesctoescrituraautónoma

Esta actividad era una propuesta de la anterior tutora que tenían mis alumn@s. Ampliamos la idea, con empezar a escribir en las pizarras.

Se puede ampliar también a los nombres de la familia por ejemplo.

Siempre partiendo de su entorno para crearles motivación por la lectoescritura.

A disfrutar!

Juegos de mesa

#creatividad#juegosdemesa#diversión#claustrodeig Hola familias, Aquí os dejo una idea para pasar un ratito en familia divertido y desarrollando capacidades de lógica y pensamiento. Es momento para dedicar tiempo a estas habilidades que tanto nos hacen falta para poder afrontar situaciones nuevas como la que estamos viviendo. Podéis crear un tablero igual. Mucho ánimo. Sofia.
Leer más

Matemátiques manipulatives

#educacióinfantil# Aprenem numeració, grafia, quantitat, figures geometriques, ens iniciem amb la lectoescriptura amb el material montessori.
Leer más

Vida práctica

@montessori @vidapràctica ©@soropon Cada dimarts i dijous ens preparem nosaltres l'esmorzar. Aprenem entre altres a: - Tallar-nos el pa - Parar taula - Rentar els plats i gots en molta cura Tot una experiència viscuda gràcies a la proposta iniciada amb les companyes i company del cicle d'infantil del nivell de 3 anys.
Leer más
@lesctoescrituraautónoma ©@soropon

(imatges de l'hivern obtingudes de pinterest)

Aquesta és la proposta d'avaluació per vore si han adquirit el vocabulari de l'hivern. La vam treballar abans amb molts jocs i per últim, ho plasmem en paper, sempre amb lliure elecció, elegint-la el 90% de l'alumnat. Ara cal vore el motiu del 10% que falta: falta d'interès, por a enganyar-se, inmahuresa... El nostre paper és acompanyar-los en el procés. Ajudar - los a fixar-se en les lletres de cada paraula, si ens ho demanem. Si s'enganyen i no ho veuen, cal dir-los que ho tornen a revisar i ensenyar-li les targetes d'autocorreció. Mai dir-los que ho han fet mal i vore l'error com algo negatiu. Simplement ens hen equivocat i cal fixar-se un poc més.

1r. Retallem les paraules.

2n. Busquem la paraula i la posem al seu lloc.

3r. Comprovem que està correcte. Si ens hem enganyat, ens hem de fixar bé en les lletres de cada paraula i on están col·locades.

4t. Apeguem i escrivim cada lletra en el seu lloc corresponent.

Translate »